Skip directly to content

Homepage tekst

Vacature monteur werfploeg

Teblick Plastic Constructions & Installations is op zoek naar monteurs ter versterking van de werfploegen. 

Wie zijn wij? 

Teblick Plastic Constructions & Installations is al decennialang marktleider in het aanbieden van innovatief kunststof maatwerk voor de industrie. 

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra, lucht- en waterzuiveringsinstallaties. 

Wij staan internationaal bekend om de kwaliteit van onze producten en onze flexibele, klantgerichte aanpak. 

Wie zoeken wij? 

Functieomschrijving

Als deel van ons montage team ben je verantwoordelijk voor de correcte plaatsing van installaties bij onze klanten.

Je vormt een hecht werfteam samen met een ervaren monteur en werkt op verschillende locaties door heel België. De installaties die Teblick bouwt zijn altijd maatwerk dus jouw werk bij ons zal ook van project tot project anders zijn. 

Profiel

Wij zijn op zoek naar iemand die handig is, technische tekeningen kan lezen en gemotiveerd is om producten van uitstekende kwaliteit af te leveren. Deze persoon moet het leuk vinden om op wisselende locaties te werken, goed kunnen communiceren en zich representatief naar onze klanten kunnen opstellen. 

Iemand die leergierig is en zichzelf graag bewijst is bij ons op de juiste plek. Bij Teblick krijg je direct je eigen verantwoordelijkheden en die blijven toenemen naarmate je meer bijleert. 

Na een proefperiode krijg je bij ons direct een vast contract. Wij zoeken geen job-hoppers, maar collega's die juist lang bij ons willen blijven!

Wat bieden wij? 

  • Een grondige opleiding in de kwaliteiten en bewerkingstechnieken van diverse kunststoffen
  • Een dynamische werkomgeving met veel uitdagingen binnen een gerenommeerd familiebedrijf met toekomst
  • Aantrekkelijk verloningspakket naar opleiding en ervaring (dit pakket groeit met jou mee; leer jij snel, neem je snel veel verantwoordelijkheid? Dan gaat het snel vooruit!)
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf; de projecten waar je aan werkt worden groter en complexer, je kunt zelf nieuwe collega's opleiden en begeleiden, meewerken aan werven in het buitenland
  • Maaltijdcheques à €7,- per dag
  • Werkweek van 40 uur => 12 betaalde ADV dagen per jaar (dus 2u/w dubbel betaald)
  • Geen collectief verlof dus 32 dagen (20 + 12 ADV) flexibel te besteden gedurende het jaar 
  • Groepsverzekering
  • Elektrische fiets in bruikleen indien je meer dan 5km van het werk woont en tenminste 50% van de tijd met de fiets naar het werk komt 

 

Klaar om te solliciteren?

We ontvangen graag je CV en motivatiebrief per mail: evb@teblick.eu